Heske Blogg

Markedsføring

Når og hvor ofte skal man ha salg på nettsiden?
Heske
August 11, 2023
Det er ikke noen faste regler for når og hvor ofte man skal ha salg på nettsiden sin, da dette kan variere avhengig av bransje, produkt og kundebase. Imidlertid er det noen generelle tips som kan hjelpe til å bestemme når og hvor ofte man bør ha salg:

Sesongbaserte salg: Mange bedrifter har salg i forbindelse med høytider som jul, påske og sommerferie. Dette kan være en god måte å øke salget og tiltrekke seg kunder som er på utkikk etter gaver og tilbud.

Produktlanseringer: Salg kan være en fin måte å introdusere nye produkter eller tjenester på. Dette kan skape buzz rundt bedriften og tiltrekke seg oppmerksomhet fra potensielle kunder.

Markedsundersøkelser: Salg kan også være en måte å teste markedet på. Ved å tilby spesielle tilbud eller rabatter, kan man se om produktet eller tjenesten er populær og hvorvidt det er interesse for det.

Når det gjelder hvor ofte man skal ha salg, kan dette variere. For noen bedrifter kan det være hensiktsmessig å ha salg jevnlig, for eksempel hver måned eller annenhver måned, mens for andre kan det være bedre å ha salg sjeldnere, for eksempel en gang i året eller kun ved spesielle anledninger.

Det er viktig å huske på at hyppige salg kan føre til at kunder blir vant til å vente på tilbud og dermed redusere verdiene av produktene eller tjenestene. Derfor bør man nøye vurdere når og hvor ofte man vil ha salg på nettsiden sin og sørge for å kommunisere til kundene at tilbudene er midlertidige og spesielle.r publikum, øker synligheten og bygger merkevaren.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Markedsføring i Bilpleiebransjen
Markedsføring på TikTok, Funker det?
5 tips på hvordan få mer views på tiktok