Heske Blogg

Markedsføring

Instagram Reels, Hva hjelper det med?
Heske
August 11, 2023
Instagram Reels er en relativt ny funksjon som lar brukere lage korte og underholdende videoer som kan deles på Instagram. Mange bedrifter kan undervurdere kraften i Instagram Reels, men det kan være en verdifull markedsføringsstrategi for å øke synligheten og engasjementet på plattformen. Her er noen grunner til hvorfor man ikke skal glemme Instagram Reels:
  1. Øker synligheten: Instagram Reels vises på en egen fane i utforskeseksjonen på Instagram, noe som betyr at det er en større sjanse for at brukere oppdager innholdet ditt. Dette kan bidra til å øke synligheten for bedriften din på plattformen. 

  1. Skaper engasjement: Korte, underholdende videoer er en populær form for innhold på Instagram, og Reels er intet unntak. Ved å lage engasjerende og kreative videoer, kan bedriften din tiltrekke seg flere følgere og øke engasjementet på plattformen. 

  1. Øker sjansen for viralitet: Instagram Reels har potensial til å gå viralt på plattformen, spesielt hvis innholdet er underholdende og engasjerende. Dette kan føre til økt eksponering og mer trafikk til bedriftens Instagram-profil og nettsted. 

  1. Konkurrerer med andre plattformer: Med funksjoner som ligner på TikTok, kan Instagram Reels tiltrekke seg brukere som foretrekker denne typen innhold og bidra til å holde dem på plattformen. Dette kan være spesielt verdifullt for bedrifter som ønsker å nå ut til en yngre målgruppe. 

I sum kan Instagram Reels være en kraftig markedsføringsstrategi for bedrifter som ønsker å øke synligheten og engasjementet på Instagram. Ved å lage kreative og engasjerende videoer kan bedriften din tiltrekke seg flere følgere, øke merkevarebevisstheten og øke trafikken til Instagram-profilen og nettstedet ditt. 

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Markedsføring i Bilpleiebransjen
Markedsføring på TikTok, Funker det?
5 tips på hvordan få mer views på tiktok