Heske Blogg

Nettsted & Nettbutikk

Hvorfor du som tannlege bør ha bookingsystem
Heske
August 10, 2023

Effektiv Tidsstyring og Ressursallokering:
Tannleger har en travel timeplan med forskjellige pasienter og behandlinger gjennom dagen. Et online booking system gjør det enklere å administrere denne timeplanen. Pasientene kan selv velge tilgjengelige tidspunkter som passer dem best, og tannlegen kan unngå overlappende avtaler eller tomme tidsluker. Dette fører til en mer effektiv tidsstyring og bedre utnyttelse av ressursene.

24/7 Tilgjengelighet:
En av de store fordelene med et online booking system er at det er tilgjengelig døgnet rundt. Potensielle og eksisterende pasienter kan enkelt booke en avtale uansett tidspunkt. Dette gjør det mer praktisk for pasientene, spesielt for de som har hektiske dager eller foretrekker å gjøre avtaler utenfor vanlige åpningstider.

Reduserer Telefontrafikk:
Tradisjonell telefonsamtale for å bestille en time kan være tidkrevende både for pasientene og for resepsjonen i tannlegepraksisen. Et online booking system reduserer mengden telefonsamtaler ved å gi pasientene muligheten til å bestille timer online. Dette frigjør tid for resepsjonen til å håndtere andre viktige oppgaver.

Forbedrer Kundetilfredshet:
Moderne forbrukere forventer bekvemmelighet og enkel tilgang til tjenester. Ved å tilby et online booking system viser tannlegepraksisen at de tar hensyn til pasientenes behov. Dette kan forbedre kundetilfredsheten ved å gi dem kontroll over når de kan booke en avtale og unngå unødvendig ventetid.

Reduserer No-Show og Avbestillinger:
No-shows og avbestillinger kan være utfordrende for tannleger, da de kan føre til tap av inntekt og ubrukt tid. Et online booking system kan redusere denne risikoen ved å sende påminnelser til pasientene i forkant av avtalen. Dette bidrar til færre avbestillinger og økt pasientengasjement.

Automatisert Bekreftelse og Påminnelser:
Et online booking system kan automatisk sende bekreftelsesmeldinger til pasientene etter at de har booket en time. I tillegg kan det sende påminnelser om den kommende avtalen via e-post eller SMS. Dette hjelper pasientene å holde oversikt over avtalene sine og minimerer risikoen for misforståelser.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Hvorfor et Bookingsystem er Viktig for Bilpleie Nettsider
Hvordan starte en nettbutikk
Hvor ofte bør du poste på Sosiale Medier?