Heske Blogg

Markedsføring

Hvorfor du bør ha fine bilder og video av bedriften
Heske
September 4, 2023
I den digitale tidsalderen er en nettside ditt digitale ansikt utad. For å skille deg ut og tiltrekke besøkende er det viktig å ha en nettside som ikke bare er informativ, men også visuelt tiltalende. Gode bilder og videoer spiller en avgjørende rolle i dette, og de påvirker også nettstedets rangering på søkemotorer som Google. Her er hvorfor du bør ha gode bilder og videoer på nettsiden din, og hvordan det påvirker SEO.

Førsteinntrykket Teller:

Når besøkende kommer til nettsiden din, er førsteinntrykket avgjørende. Bilder og videoer som umiddelbart fanger oppmerksomheten deres, kan holde dem engasjert og oppmuntre til lengre opphold på nettstedet. Et attraktivt design gir et positivt inntrykk av din merkevare og dine tjenester.

Økt Deling og Tilbakekoblinger:

Visuelt tiltalende innhold blir ofte delt mer på sosiale medier og andre nettsteder. Når folk deler ditt innhold, genererer det naturlige tilbakekoblinger (backlinks) til nettstedet ditt. Dette er en viktig faktor i søkemotoroptimaliseringen, da det bidrar til å øke nettstedets autoritet og rangering.

Bedre Brukeropplevelse:

Gode bilder og videoer forbedrer brukeropplevelsen. Folk er mer tilbøyelige til å bli på nettstedet ditt hvis de finner det informativt og visuelt tiltalende. Dette kan føre til lavere avvisningsfrekvens og økt tid på nettstedet, som er positive signaler for SEO.

Økt Trafikk og Søkemotor Rangering:

Gode bilder og videoer kan hjelpe deg med å rangere høyere på søkemotorresultatsider (SERP). Dette skyldes at søkemotorer som Google belønner nettsteder som gir en god brukeropplevelse, og de vurderer faktorer som tid på nettstedet, delt innhold og lav bounce rate som positivt for rangeringen.

Oppsummering:

Gode bilder og videoer er essensielle for en vellykket nettside, ikke bare for å tiltrekke besøkende, men også for å forbedre SEO. De bidrar til å redusere bounce rate, øke delt innhold og tilbakekoblinger, forbedre brukeropplevelsen og øke rangeringen på søkemotorer. Investeringen i visuelt innhold er derfor en viktig strategi for å oppnå suksess både for brukerne og på søkemotorer.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Hvorfor et Bookingsystem er Viktig for Bilpleie Nettsider
Markedsføring i Bilpleiebransjen
Hvordan starte en nettbutikk