Heske Blogg

Markedsføring

Hvordan gjør huset ditt klar til foto/avbildning
Heske
August 11, 2023
Når du skal fotografere eller avbilde huset ditt, er det viktig å gjøre huset klart og presentabelt. Her er noen tips for å gjøre huset ditt klart for foto/avbildning:

Rengjøring: Rengjør huset ditt grundig både innvendig og utvendig. Støv av møblene, vaske gulvene, tørke ned overflater og vinduer. Husk å fjerne alt rot og ting som ikke hører hjemme i rommet.

Belysning: Sørg for å ha god belysning i alle rom. Åpne gardiner og persienner for å slippe inn naturlig lys. Du kan også legge til noen lamper eller lyskilder for å gi ekstra belysning i rom med dårlig lys.

Dekorere: Legg til noen fine dekorasjoner eller grønne planter for å gi et friskt og levende preg på rommet. Unngå å overfylle rommet med møbler eller dekor, da det kan få rommet til å se mindre ut.

Fargevalg: Velg farger som komplimenterer hverandre og skaper en helhetlig stil. Unngå for mange sterke farger eller mønstre som kan distrahere fra det rommet.

Uteområder: Husk å gjøre uteområdene som hagen, terrassen eller balkongen presentable. Rengjør overflater, fjern døde blomster eller planter og legg til noen møbler eller pyntegjenstander om ønskelig.

Ved å følge disse tipsene, vil huset ditt se mer innbydende og presentabelt ut på bildene. Dette vil hjelpe deg å få frem det beste i huset ditt og tiltrekke potensielle kjøpere eller leietakere.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Markedsføring i Bilpleiebransjen
Markedsføring på TikTok, Funker det?
5 tips på hvordan få mer views på tiktok