Heske Blogg

Markedsføring

Hvor ofte skal man sende e-post kampanjer
Heske
August 11, 2023
Hvor ofte man bør sende e-postkampanjer, avhenger av flere faktorer, inkludert bransje, kundebase og målgruppe. Det er viktig å finne en balanse mellom å være påminnende og å være for påtrengende, slik at man ikke oversvømmer kundene med for mange e-postmeldinger.

Generelt sett anbefales det å sende e-postkampanjer med jevne mellomrom, for eksempel en gang i måneden eller annenhver måned. Dette gir tid til å planlegge kampanjene, samle og analysere data om kundene, og justere og forbedre kampanjene basert på feedback.

Det er også viktig å tilpasse hyppigheten av e-postkampanjene til kundebasen og målgruppen. Hvis man har en kundebase som er mer mottakelig for hyppige kampanjer, kan man sende e-postmeldinger oftere. Men hvis man har en kundebase som er mer reservert og ikke liker å bli overøst med e-postmeldinger, kan det være lurt å begrense antall e-postkampanjer.

Det er også viktig å huske på at ikke alle e-postkampanjer trenger å være salgsorientert. Man kan også sende informative e-postmeldinger som gir verdifullt innhold og engasjerer kundene, uten at det nødvendigvis handler om å selge produkter eller tjenester.

For å oppsummere, bør man sende e-postkampanjer med jevne mellomrom, tilpasse frekvensen til kundebasen og målgruppen, og ikke oversvømme kundene med for mange e-postmeldinger.

La oss presentere en markedsføringsstrategi som kan løfte tannklinikken din til nye høyder.

Vi tilbyr en mulighet for et møte hvor vi grundig gjennomgår din nåværende markedsposisjon og presenterer alternativer som har potensiale til å styrke din strategiplan. Våre uforpliktende konsultasjoner er skreddersydd og spesialisert for tannleger.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Markedsføring i Bilpleiebransjen
Markedsføring på TikTok, Funker det?
5 tips på hvordan få mer views på tiktok