Heske Blogg

Nettsted & Nettbutikk

5 Tips til å gjøre din nettside raskere
Heske
August 11, 2023
Sliter du med en treg nettside? Her er 5 tips som gjør at din nettside vil bli raskere.

Reduser størrelsen på bilder: Reduser størrelsen på bilder som lastes opp til nettstedet ditt ved å komprimere dem. Dette kan hjelpe deg med å redusere den totale størrelsen på nettstedet ditt og gjøre det raskere.

Utnytt caching: Ved å bruke en caching-plugin på nettstedet ditt, kan du lagre innholdet ditt og gjenbruke det senere, noe som resulterer i raskere lastetider.

Legg til CDN: Ved å bruke en CDN (Content Delivery Network) kan du distribuere innholdet ditt til serverne i nærheten av besøkende, noe som resulterer i raskere lastetider.

Aktiver nedlasting av ressurser: Ved å aktivere nedlasting av ressurser kan du sende kritiske filer som CSS og JavaScript som separate filer, noe som kan hjelpe med å redusere lastetiden.

Aktiver komprimering av ressurser: Ved å aktivere komprimering av ressurser kan du komprimere filene dine og gjøre dem mindre, noe som resulterer i raskere lastetider.

Hvis du følger disse tipsene vil du sannsynligvis bli i stand til å akselerere lastetiden på nettstedet ditt og få en raskere og mer responsiv opplevelse for besøkende.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Hvorfor et Bookingsystem er Viktig for Bilpleie Nettsider
Hvordan starte en nettbutikk
Hvor ofte bør du poste på Sosiale Medier?