Heske Blogg

Markedsføring

5 Tips om når man skal poste på TikTok
Heske
August 11, 2023
TikTok er en sosial plattform som har blitt ekstremt populær de siste årene, spesielt blant unge mennesker. Å poste innhold på TikTok kan være en effektiv måte å nå ut til et stort publikum og øke merkevarebevisstheten. Timing av innleggene dine kan være avgjørende for å øke sjansene for å få mest mulig views og engasjement på TikTok. Her er noen tips for når du bør poste på TikTok:

Ukentlige trender: TikTok har ukentlige trender som er populære blant brukerne. Det kan være lurt å poste innhold som er relatert til disse trendene for å øke synligheten og engasjementet. Disse trendene endrer seg hver uke, så hold deg oppdatert på hva som er populært akkurat nå. 

Tidssone: TikTok har et globalt publikum, så det kan være lurt å vurdere hvilken tidssone målgruppen din befinner seg i. Post når målgruppen din er mest aktiv, uavhengig av tidssonen din. Generelt sett er de beste tidene å poste på TikTok mellom kl. 18 og 21. 

Helger: TikTok-brukere er ofte mest aktive på helger, spesielt på lørdager. Det kan være lurt å poste innhold på lørdager for å øke sjansene for å nå ut til så mange mennesker som mulig. 

Frekvens: Frekvensen av innlegg kan også påvirke synligheten av innholdet ditt. Post jevnlig for å holde følgerne dine engasjert og for å øke synligheten av innholdet ditt. Men pass på at du ikke overposter, da dette kan føre til at følgerne dine slutter å følge deg. 

Analyser resultatene: Analyser resultatene av innleggene dine for å finne ut hvilken tid som fungerer best for din målgruppe. Bruk dataene til å tilpasse innholdet og tidspunktene for postene dine. 

Husk at selv om dette er generelle retningslinjer, kan timingen av innleggene dine variere avhengig av bransje og målgruppe. Ved å eksperimentere med forskjellige tidspunkter og analysere resultatene, kan du finne det optimale tidspunktet for å publisere innhold på TikTok som passer for din bedrift. 

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Markedsføring i Bilpleiebransjen
Markedsføring på TikTok, Funker det?
5 tips på hvordan få mer views på tiktok