Heske Blogg

Markedsføring

3 tips hvordan nå ut til kunde fysisk
Heske
August 11, 2023
Å nå ut til flere fysiske kunder kan være en utfordring for butikker i dagens digitale verden. Men det er fortsatt mange måter å gjøre det på. Her er noen tips for hvordan butikker kan nå ut til flere fysiske kunder:

Organiser arrangementer: En god måte å få kunder til å besøke butikken din er å organisere arrangementer som tiltrekker seg folk. Du kan for eksempel arrangere produktlanseringer, workshops, demonstrasjoner eller lignende. Dette vil ikke bare gi kundene en grunn til å besøke butikken, men det vil også hjelpe til med å bygge merkevarebevissthet og skape lojale kunder.

Samarbeid med lokale bedrifter: Ved å samarbeide med andre lokale bedrifter kan du utvide rekkevidden din og nå ut til nye kunder. Du kan for eksempel samarbeide med en lokal kaffebar og tilby kunder en kupong for en gratis kaffe når de handler i butikken din. Dette vil tiltrekke seg kunder som ellers ikke ville ha besøkt butikken din.

Vær synlig på nettet: Selv om du ønsker å nå ut til flere fysiske kunder, er det viktig å ha en synlig tilstedeværelse på nettet. Dette kan omfatte en godt utformet nettside, en egen Facebook-side eller andre sosiale medier som Instagram eller Tiktok. Sørg for at du deler relevant innhold og holder følgerne dine engasjert og oppdatert.

Trenger du hjelp med markedsføring eller andre digitaletjennester?

Relevant blogg

Markedsføring i Bilpleiebransjen
Hvorfor Din Bedrift Bør Involvere seg i Blogging
Hvordan få sponsoravtale på sosiale medier